Моника Валериева крие женен любовник-чужденец (Вижте как се издаде сама)

Гласувайте за статията

Моника Валериева проговори за мъжа до себе си, но отново с недомлъвки.

От няколко месеца Моника Валериева хем се фука колко е обичана и глезена, хем не казва от кого. Преди време тя бе споделила, че ще покаже мъжа до себе си на сватбата им. Е, явно двамата още не са стигнали до този етап на връзката си. А и нищо чудно въобще да не стигнат!

По време на гостуването си в „На кафе“, Моника Валериева с триста зора си призна, че е влюбена. Дори се учуди сама на себе си, че го е разкрила. След това побърза да замаже положението, заявявайки, че е много влюбчива и не за първи път усеща пеперуди в стомаха. По лигавите й постове също можем да съдим, че някой й е завъртял главата. Или поне тя така иска да се знае…

Плеймейтката озадачи мнозина с признанието, че в България си е сингъл, а с мъжа до себе си само ходят по екскурзии. Моника Валериева не разкри дали въпросният господин е чужденец или българин, живеещ в чужбина. Но със сигурност не се подвизава у нас. По-голям е от нея, но в никакъв случай не може да го определи като дебел чичко-паричко, както вероятно са си помислили някои.

Вижданията им, обаче, определено повдигат доста въпроси. Явно той е човекът, който спонсорира лукс ваканциите й. Дори почивката в Дубай за рождения й ден е била подарък от него, но самият той не е присъствал в емирството.

Моника Валериева изплю камъчето

Моника Валериева изплю камъчето

А факта, че се виждат на неутрална територия и то все на места, където трудно могат да ги уловят папараци, навежда на мисълта, че тайнственият любовник на Моника Валериева е женен чужденец и не иска да се разбира за авантюрата им. Вероятно лъже жена си, че отива на командировка, а всъщност води родната красавица на Малдивите, Бали и къде ли още не! Тя, разбира се, би отрекла, но вече сама се издаде…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Моника Валериева крие женен любовник-чужденец (Вижте как се издаде сама)”

  1. Име (задължително)

    юни 01. 2017

    Тази и красавица?По-скоро плаши! Но е една идея по-свежа от подражаващата Николета

    Reply to this comment

Добавете коментар