Моника Валериева на косъм от смъртта: Минах през ада (Вижте какво е преживяла)

Гласувайте за статията

Вчера Моника Валериева даде курбан и благодари на Бог, че е жива.

Всички знаем за паник атаките на Моника Валериева, но малцина са наясно през какъв кошмар е минала преди две години. Вчера, на 7 август, тя направи курбан за здраве и си спомни за тежката катастрофа, която е преживяла на същата дата през 2015 г. Моделката благодари на Богородица и Господ, че е жива след тежкия инцидент, който е преживяла.

Любопитното е, че за ПТП-то тогава не се е писало, нищо, въпреки че Моника Валериева вече бе популярно лице. Затова и подробностите около него остават неясни. Но по-важното за плеймейтката е, че днес тя е жива и здрава и кофти моментите от живота й са в миналото. Освен катастрофата, тя е преминала през тежка сърдечна операция, когато е само на една годинка.

Затова Моника Валериева не пропусна да благодари и на проф. Чирков, че й е дарил втори живот. „Благодарна съм, че родителите ми,семейството ми и хората,които обичам са живи и здрави,предани!Благодаря на Вселената и на Всевишния за живота който водя!“, сподели тя с последователите си в социалните мрежи.

Плеймейтката публикува фото на икона от „Александър Невски“ и сподели, че е направила необходимото освещаване на постни ястие, което се прави на подобни дни. А вечерта скандалната моделка събра своите най-близки приятелки, които да почерпи за здраве.

След тях бяха Мария, сестра й Ирена с малката Йордана и бизнес дамата Ваня Червенкова. Тя я разбира най-добре, защото също е преминала през кошмар, който можеше да й коства живота. Дамите затрупаха Моника Валериева с букети и любовта си и й пожелаха да бъде жива и здрава и да не се спира пред никакви трудности.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар