Моника Валериева избяга в Монако след проваления годеж (Вижте как се теши след раздялата – Снимки)

Гласувайте за статията

Моника Валериева се скри в Монако след като годеникът й я напусна, теши се с красиви гледки и гурме

Моника Валериева, която отърва златната рибка избяга в Монако. Силиконката не жали ,много, много за раздялата си с арабския принц и смени дестинацията с нова. Моделката се е отдала на пълен релакс по Лазурния бряг.

Снимка: Инстаграм

Наслаждава се на прекрасната морска природа и похапва само гурме храна. С лукс и разкош бори стреса. Който получи в следствие на  проваления си брак с катарския принц. Моделката обаче не пропуска да се озърта наоколо. В очакване да си намери нов и още по-заможен жених.

Снимка: Инстаграм

Моника не пропусна да се похвали в социалната мрежа, че годеникът се опитва да й се извини. Тя пусна снимка с Инстаграм с поредния огромен букет от рози. Но написа към нея, че да кажеш едно извинявай не е достатъчно, предават от електронното издание hotnews.bg.

Снимка: Инстаграм

Бдителните  й фенове забелязаха обаче, че Валериева е изтрила от личния си профил публикацията, че годежът й е провален. Нищо чудно ако в скоро време никой понсор не се закачи на въдицата, която е пуснала в луксозната дестинация да даде отново  шанс на провинилия се кандитат-жених, подозират почитателите на смуглата красавица.

За сега обаче зарязаната  годеница изглежда обидена и недостъпна. Тя е категорична, че не иска да има нищо общо с него. Колкото й букети да й подарява и каквито й звезди да й сваля.

Вижте още снимки на Моника в нашшата галерия!

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар