Моника Валериева заприлича на лелка (Шок снимки колко се състари)

Гласувайте за статията

Моника Валериева лъсна като лелка, ама от тези дето се мажат с какво ли не да си скрият възрастта

Моника Валериева се появи неузнаваема на малкия екран. В предаването на Милен Цветков плеймейтката лъсна посреднощ. И комай щеше да уплаши зрителите. Които я видяха в късната доба.

Фасадата на провокативната мадама е  брутално състарена. Заприлича на онези стари дами. Които току що са си свалили домашната маска от природосъобразни продукти. С единствената цел да отложат колкото се може повече остаряването.

Моделката втрещи с пластичните си корекции. Които камерата извади на показ. За съжаление скалпела, който е играл по фейса на Валериева никак не е в полза на красотата. Заради, която плеймейтката е претърпяла доста болка.

Зрителите на предаването недоумяват дали пък активният нощен живот не си е казал своето и е състарил лицето на Моника.

Самата моделка преди време призна, че съжалява за силиконовите си устни. Дори посъветва девойките да не правят като нея. Но не само там е проблемът на силиконовата миска. Която няма още трийсет години. А прилича на жена попреминала четирийсетте, предават от електронния лидер в светските новини hotarena.net.

А иначе Влериева бе поканена от  водещия Милен Цветков да разкаже как привлича последователите си в социалните мрежи. Въпросът му май беше излишен. Защото всеки, който е видял профила на набедената за топ плеймейтка знае, че печели симпатии единствено с разголените си провокативни снимки. И лъскави кадри от скъпарски дестинации от цял свят. Както и с вулгарното си поведение.

Вижте още шокиращи снимки на Моника Валериева в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар