Моника Валериева заби негър и не го крие! (Първо фото на двойката)

Гласувайте за статията

Моника Валериева най-сетне показа тайнственото си гадже.

Моделът Моника Валериева определено обича да се прави на интересна и да е все в устите на хората. Тя говори с недомлъвки за личния си живот, по отношение на който има куп слухове и догадки. Преди време тя бе заявила, че има богато гадже чужденец. Щяла да го покаже на всички, обаче, когато дойде време за сватба.

Е, дали това време не е дошло?! Моника Валериева си публикува фото, на което на заден план стои тъмнокож мъж, скрил лицето си с шапка. Коментарът към снимката гласи „Аз съм твърде ненормална/безумна, за да обясня, а ти си прекалено нормален, за да разбереш“. Явно както всяка влюбена двойка, и тази има своите разминавания. Но нали именно противоположностите се привличат?!

Мнозина предполагаха, че мистериозният любим на модела е някой дубайски милионер, защото тя често отскача до там. Затова и фотото с чернокожия мъж, който повече прилича на рапър, събуди такова недоумение. Явно сме сбъркали за вкуса на Моника Валериева, която преди време се прочу като любовница на Валери Божинов.

Моника Валериева изненада с новото си завоевание

Моника Валериева изненада с новото си завоевание

Освен с ново изненадващо завоевание, красавицата изненадва и с промяна в имиджа. Тя е решена да загърби спорната си репутация, която й навлече толкова проблеми, и да трупа слава и дивиденти в ролята на бизнес дама. Напоследък търговията й с изкуствените мигли сякаш е потръгнала и Моника Валериева не спира да демонстрира висок стандарт на живот. Доколко това се дължи на нейния бизнес нюх и доколко на гаджето й, само тя си знае!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар