Моника Валериева в Дубай с любовника на Елена Станулова!

Моника Валериева в Дубай с любовника на Елена Станулова!
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева не се трогва от факта, че новият й си има гадже

Моника Валериева е в Дубай с бившия на Бони, отмъкна го от щерката на Иска Радева

Моника Валериева е в Дубай с любовника на Елена Станулова! Моделката не си губи времето и успя да забие поредния богаташ, който я заведе на екзотична ваканция. Този път става въпрос за гаджето на Елена Станулова – ливанският милионер Раби. Което пък тя открадна от Бони, с която Раби беше пред венчило.

Моника Валериева в Дубай

Моника Валериева в Дубай

Наша редовна читателка разкри, че е видяла Моника и Раби заедно на самолета за Дубай на 6 януари, в 4 без 15 следобед. Заедно с тях на полета е била и приятелка на Валериева, най-вероятно същата, с която любовницата на Валери Божинов нон стоп пуска снимки. За да покаже, че е в Дубай с дамска компания и съответно сама си е финансирала почивката.

Интересно обаче с какви средства, чудят се онлайн потребителите. Макар да не е от най-скъпите, екскурзията в екзотичната страна не е по джоба на всеки. Още повече, че Валериева и дружката й са отседнали в един от най-тузарските хотели в страната, където нощувката не е никак евтина.

И надали е по джоба й, без значение колко е спечелила от хонорара си във ВИП Брадър. Самата Валериева призна, че никога не се е чувствала толкова добре в Дубай. Очевидно Раби не се е скъпил никак, за да угоди на новата си, видяха от hotarena.net.

А Моника този път е ударила джакпота от тотото, така че не е никак чудно защо го е отмъкнала от Елена Станулова. Която пък го открадна от Бони…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар