Моника Валериева втрещи с изказване за Боян Петров: Защо си играе със съдбата? (Вижте как се излага)

Моника Валериева втрещи с изказване за Боян Петров: Защо си играе със съдбата? (Вижте как се излага)
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева реши да се прави на интересна с трагедията с алпиниста

Моника Валериева втрещи с изказване за Боян Петров. Моделката очевидно има желание да се направи на интересна покрай издирването на българския алпинист. И затова реши да се прави на интересна като разсъждава върху живота, постиженията и изпитанията, през които е преминал.

Брюнетката признава, че се възхищава на борбата за живот на този човек, преборил два пъти рака и оцелял след тежка катастрофа. Тя обаче се пита редно ли е той да продължава да си играе с живота си, преследвайки една мечта, вместо да помисли за близките си хора и каква болка може да им причини. Ето какво точно пише Валериева в социалната мрежа (без редакторска намеса):

Моника Валериева

Снимка: Нова ТВ

„Като човек,който няма такива постижения,дори доближаващи се (камо ли такава сила на духа),искам да задам един въпрос на който аз не мога да си отговоря.Защото съм по-млада,така мисля. Гледах случайно преди години, едно интервю с хора,които не се предават въпреки препядствията в живота си.Един от тях беше Боян Петров,който признавам преди това не знаех.От всички участници неговата история ме порази.След откриване на рак на тестесите,тумор в окото,диабет,блъснат от кола с опасност за живота до Кресна,той продължава да катери и покорява върхове.Рискувайки всички животи подарени му от Бог.Играейки със съдбата си,която иска да му покаже нещо.

Тогава си казах,когато на човек не му е писано,ако ще от небостъргач да се хвърли,жив ще остане.Сега обаче,когато от дни се пише и говори по темата Боян Петров, и съм сигурна,че всички ние тайно се надяваме пак да изиграе съдбата,въпреки шансовете ,които са все по нищожни…си задавам въпроса тук,и ми е интересно да прочета мнения…Правилно ли е човек,който има семейство да си играе със съдбата ,правилно ли е ,въпреки всичко,толкова силно да следваш сърцето си? Трябва ли толкова силно да следваш сърцето си и желанията си с цената да нараниш толкова хора или с още по-голяма цена?Трябва ли?“

Под материала веднага се появиха много бурни реакции. Някои мислят, че наистина Петров е постъпил много егоистично, поемайки отново риск за живота си. Други обаче скачат остро на Валериева и мислят, че никой няма право да съди алпиниста, предават от Блиц. А какво мислите вие?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар