Моника Валериева втрещи с изказване: Благой Георгиев харесва мъже!

Моника Валериева втрещи с изказване: Благой Георгиев харесва мъже!
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева изуми съквартирантите с поредното си изказване, ни в клин, ни в ръка

Моника Валериева твърди, че Благой Георгиев крие истинската си ориентация

Моника Валериева за пореден път врещи с изказване. Скандалната моделка заяви, че Благой Георгиев всъщност тайно си пада по мъже и всичките му афери с жени са, за да прикрие истината за ориентацията си. Скандалното изказване бившата любовница на Валери Божинов направила по време на разговор с Катрин Вачева и то пред останалите съквартиранти.

Моника Валериева захапа Благой Георгиев

Моника Валериева захапа Благой Георгиев

Това обаче не им попречило да обсъдят навиците на футболиста и по-точно, метросексуалността му. Естествено, без да споменават в прав текст името му. Устатата Валериева обаче не се сдържала и обяснила подробно, че въпросният футболист е много религиозен, с много татуировки на молитви и играе в Русия. И за да бъде картинката завършена, изтърсила, че е сигурна, че той си пада по мъже, но го крие.

Скандалният разговор обаче така и няма да бъде излъчен, научиха от Hotarena.net. Причината е, че продуцентите на ВИП Брадър Нико Тупарев и Радо Тушев се притесняват от втори гей скандал, след като и Биг Брадър беше разтърсен от такъв.

Тогава хомескуалният Кристиян заяви, че е спал с Валери Божинов, вследствие на което футболистът се закани да съди и предаването, и Нова ТВ заради разпространение на лъжлива информация и уронване на имиджа му. Заради това от продукцията са решили да избегнат още един подобен скандал, издават хора от екипа на риалитито.

Онлайн зевзеци пък се шегуват, че най-вероятно Благо просто не е пуснал на Моника и тя от яд приказва такива неща за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар