Моника Валериева: Валери Божинов сам дойде при мен

Моника Валериева: Валери Божинов сам дойде при мен
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева твърди, че е по-умна, отколкото я смятат

Моника Валериева отказва да общува и с Андреа, заради интригите й

Моника Валериева рядко говори за личния си живот, твърдейки, че иска да си запази личното пространство. Още по-рядко тя коментира и аферата си с Валери Божинов, твърдейки, че в тези слухове няма грам истина. Въпреки, че колата му неведнъж беше засичана пред дома й, а двамата си разменяха флиртаджийски послания във Фейсбук.

Моника Валериева едва не провали брака на Валери Божинов и Николета Лозанова

Моника Валериева едва не провали брака на Валери Божинов и Николета Лозанова

В откровено интервю за блога на Вихра моделката обаче без да иска призна за авантюрата си с футболиста. На въпрос на Вихра за ситуацията в живота й, в която е била обвинена, че е откраднала нещо чуждо, Валериева без колебание отговаря, че никога не е крала каквото и да било. Тъй като всичко, което е искало, е дошло само при нея.

Което за феновете е категорично потвърждение, че е била с Валери. „То е ясно, за него говори. Че не го е откраднала от Николета, а той сам е дошъл при нея“, убедени са форумци.

Естествено, не е подмината и темата за приятелството й с Андреа. И по-конкретно за скандала, който превърна двете уж първи дружки в непримирими врагове. Отново с недомлъвки, моделката заявява, че просто не желае да общува повече с нейни връстнички, каквато е Андреа, тъй като й е писнало от интригите, с които те се занимават.

„Общувам само с жени над 32 години“, категорична е Валериева. Която не пропуска да се оплаче, че се чувства недооценена, тъй като всички я мислели за глупава, а тя всъщност имала много мозък.

Интересно обаче защо в Къщата на ВИП Брадър не го показва. Дори напротив. При номинациите снощи тя заяви, че номинира Люси, тъй като двамата имали несъвършенства в характерите. Може би имайки предвид несходство, хилят се зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Моника Валериева: Валери Божинов сам дойде при мен”

  1. тери

    окт. 07. 2015

    Вихра, голям трън в очите ти е Николета Лозанова, та всячески се опитваш да я унизиш. Какво ти направи това момиче, тя ли ти открадна мъжа? То не би злоба в теб жено, не би чудо. Дори Валери да и е изневерил с Моника или с която и да било, този факт по-щастлива ли те прави и с какво подобрява живота ти??? Много ми е интересно да разбера. Някой от нещата които си позволяваш да пишеш според мен са насочени към Ирина Тенчева, но просто нямаш куража да ги отправиш директно към нея. А това момиче ти е изкупителна жертва. Явно има защо да си зарязана и заменена от по-добра. Човек от хубавото не бяга…

    Reply to this comment

Добавете коментар