Моника Белучи спретна мега скандал на наградите в Кан (Най-големите изцепки на звездите)

Гласувайте за статията

Моника Белучи успя да предизвика невероятен скандал на наградите в Кан

Моника Белучи награби ко-водещия Алекс Луц на наградите в Кан и предизвика невероятен скандал. Актрисата, която се слави като най-горещата италианка, показа, че наистина е най-голямата звезда на събитието. Но го направи по такъв начин, че предизвика шеметен фурор.

И остави гостите с пръст в устата.

На откриване на церемонията актрисата награби колегата си и направо му пусна език пред всички. Скандалната сцена се появи във всички медии, но далеч не бе единствената.

Моника Белучи имаше достойна конкуренция в лицето на Бела Хадид и Емили Райтаковски, часове по-късно. Двете бяха спипани в нощен бар в Кан, в който си пускаха ръце доста страстно. И папараците успяха да запечатат паметните изцепки.

Тези издънки обаче не бяха единствените. Сюзън Сарандън се появи на откриването с рокля, от която щеше да й се пръсне всеки момент. Пищният бюст на актрисата буквално преливаше, а 70-годишната звезда изглеждаше доста доволна от ефекта. Но не и голяма част от феновете.

Джулиан Мур изглеждаше покъртително в старомодната си рокля с дълги ръкави, а Ума Търман пак не приличаше на себе си. Актрисата се лиши от очната си линия и спокойно можеше да бъде объркана с друг човек. Някои дори се запитаха коя е дамата на червения килим, преди да съобщят името й.

Като цяло откриването тази година не бе особено бляскаво, но за сметка на това бе пълно с изненади. Особено що се отнася до звездите, които се появиха първия ден на гала вечерта.

Бела Хадид несъмнено бе сензацията, но мнозина с нетърпение очакват утрешния гастрол, когато ще се появят повечето от най-големите холивудски звезди. Очаква се дори самата Анджелина да удостои с присъствието си партито. Под въпрос е само дали ще бъде със или без Брад Пит.

 

Моника Белучи предизвика супер скандал на фестивала в Кан

Моника Белучи предизвика супер скандал на фестивала в Кан

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар