Момчил от „Един за друг“ след раздялата с Яница: Обичах я! (Вижте първия му коментар за развода им)

Гласувайте за статията

Момчил от „Един за друг“ проговори за развода с Яница

Новината за развода на Момчил Марчев с Яница от риалити предаването „Един за друг“ разтърси феновете на шоуто. Една от най-колоритните двойки е сложила край на брака си, като според слуховете причината е била изневяра от страна на Яни.

Преди седмица Момчил потвърди, че с Яница вече не са заедно, публикувайки снимка с надпис „Ерген“. „Когато тя каже: „Боже дай знак тоя мъж дали е свободен“, написа риалити героят под снимката си.

Момчил от Един за друг и Яница

Снимка: Инстаграм

Той добави, че се чувства щастлив и свободен, но не пожела да коментира причините за раздялата.

Момчил избра и да запази достойнството на Яни и като един истински кавалер я защити от хейтърите в нета, които я нападнаха с обиди. „Обичах я! Всеки има трески за дялане. Макар разделени, не ми е приятно да чета злобни коментари за човека, който е бил мой избор в живота в даден етап от него“, опълчи се Момчил на злобарите.

„Отървал си се, брат. Тази беше змия“, поздравяват го последователи в мрежата. А Момчи отговаря многозначително: „Всички са змии. Въпросът е колко са отровни“.

Той намеква и че има нова жена до себе си. На последния си фотос риалити героят се е снимал на люлка, загатвайки: „Тази година люлка, догодина…“. А приятелите му довършват изречението: „Булка!“, пише show.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар