Модна икона ли?! Енджи Касабие втрещява с кошмарен стил (Шок фото)

Гласувайте за статията

Свикнали сме да виждаме Енджи Касабие винаги бляскава и безупречна, но какво се крие под тази обвивка?

В къщата на ВИП Брадър Енджи Касабие влезе с 8 куфара с дрехи и от сума ти официални тоалети. Така преобличането се превърна в основно нейно занимание в последните два месеца. Ако погледнем и профилите й в социалните мрежи, на всички кадри тя изглежда като холивудска звезда.

Но нали не си мислите, че и в ежедневието Енджи Касабие се носи все с марковите си рокли и пищни тоалети, с които няма как да остане незабелязана? Разбира се, че не! Хората добре са си казали, че стилът не се купува с пари. Когато е с поредната дизайнерска рокля за десетки хиляди, ливанката изглежда умопомрачително.

Но ако не става въпрос за светско събитие или друг повод всички погледи да са вперени в нея. ливанката въобще не си дава зор да поддържа имидж на модна икона! Дори напротив – може да втрещи всяка уважаваща себе си жена с модните си изцепки. Някои от тях достигат широката общественост благодарение на нейния съпруг.

Красивият ливанец явно си я харесва Енджи Касабие всякак и не се свени да се похвали с нея. Дори когато тя е облечена с леопардово елече, розов клин с подобни шарки и… оранжеви джапанки с огромно цвете отпред! И на пръв поглед е видно, че този „ансамбъл“ лъха на евтиния и липса на всякакъв усет за стил. А това въобще не е просто неволно недоразумение, а ежедневния стил на красавицата! Не веднъж й се е случвало да ходи на клуб с прилепнало трико, по-подходящо за йога или друга физическа активност…

Енджи Касабие е коренно различна е ежедневието

Енджи Касабие е коренно различна е ежедневието

Освен от всички лъскаво, Енджи Касабие е привлечена и от шаренията. Стилът й в дните, които прекарва лежерно, е много далеч от този, който демонстрира на червения килим. Това ни навежда на мисълта, че най-вероятно диетоложката ползва стилист, който да й дава ценни напътствия. И подобни фотоси никога не споделя в профилите си!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар