Нова мода! Родните звезди тръгнаха по сутиени

Гласувайте за статията

Моделки и певици тръгнаха по сутиени

Нова мода завладя фолк певиците и моделките у нас. Чалгаджийките ни тръгнаха по бельо на сватби и участия, а след тях и моделки и манекени.

Галена лъсна по сутиен на участие

Галена лъсна по сутиен на участие

Тон даде фолк певицата Галена, която само за месец успя два пъти да стане за резил. Кръшната брюнетка не се посвени да покаже паласки и коремче, докато пя на участие по сутиен и гащи. Певицата отнесе критики повече от веднъж, тъй като преди време се правеше на делова дама. А да ходи по бельо съвсем не й приляга.

Феновете на Софи Маринова направо я разсипаха от критики, че ходи само по бельо

Феновете на Софи Маринова направо я разсипаха от критики, че ходи само по бельо

Колежката й Софи Маринова не остана по-назад. Форумци се чудят дали ромската перла си е направила труда да се погледне в огледалото, преди да тръгне за сватбата на Роксана. „Какъв е този парцал, дето си навлякла“. „Софке, нямаш ли дрехи, че си тръгнала по сутиен“. Жена на 40 години, а така да се излага“, възмущаваха се форумци из социалните мрежи. Много от които смятат, че подобни изпълнения съвсем не подхождат на стилната певица.

А Николета скандализира дори почитателите си

А Николета скандализира дори почитателите си

Не по-малък скандал предизвика моделката Николета Лозанова, която се появи по бельо на рождения ден на Петко Димитров. Дори феновете на плеймейтката се отнесоха доста критично към провокативното й облекло. „Не подхожда на млада майка, да ходи по светски партита по сутиен“, протестираха почитателите на звездата. А форумци както винаги не й спестиха хейтърските коментари. „Тая няма ли си мъж, че така се развява.“, „Дори след като се омъжи и роди дете пак се носи като някоя повлекана“, мърморят те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Нова мода! Родните звезди тръгнаха по сутиени”

  1. Valentina Cholakova

    авг. 19. 2012

    Парад на ку*вите в БГ!

    Reply to this comment

Добавете коментар