Много морална! Вижте как Златка Райкова прави секс по телевизията в Острова на изкушението (Пикантно видео)

Гласувайте за статията

Златка Райкова го раздава много целомъдрена, а преди години не се посвени да прави секс по телевизията

Златка Райкова продължава да събира само негативи с участието си в „Биг Брадър”. Плеймейтката, която досега се радваше на симпатиите на публиката заради достойното си представяне в „Като две капки вода”, този път ядоса зрителите с нежеланието да целуне Станимир Гъмов на ужким.

Преди това пък българите я нарочиха заради безумната й ревност, с която стана направо смешна. Целувката е заради участие им в мисията със създаването на мюзикъл и е просто актьорска игра, но Злати категорично възропта и обяви, че гаджето Благой няма да е доволен. А тя имала морал.

Джулиана също се възпротиви на целувка с Уош, но след разговор с Биг Брадър преразгледа решението си и се реши на ласката. Райкова обаче обяви, че думата й на две не става. Това накара зрителите да й припомнят, че явно думата й става често-често на повече от две, защото само преди месеци каза „да” на предложението за брак от Георги, а днес има нов мъж до себе си.

Моралът й също бе поставен под съмнение, а паметливи веднага припомниха участието в „Островът на изкушението”, където бе доста освободена. И прави секс с обвързания Филип, с което го раздели с приятелката му. Вижте и вие преживяването й в предаването:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар