Миша Бартън от „Кварталът на богатите“ рухна след позорна раздяла (Още за драмата)

Гласувайте за статията

Миша Бартън зарязана, актрисата рухна след раздялата с гаджето си

Актрисата Миша Бартън рухна след раздяла с дългогодишния си приятел. Чаровната звезда от „Кварталът на богатите“ се раздели с Джеймс Абъркромби — наследник на състояние от 574 милиона долара. Двойката е сложила край на връзката си, след като актрисата се оказа не достатъчно харесвана от семейството му.

Официално, Миша поискала да се разделят за малко, за да се съсредоточи върху кариерата си. Нейни познати обаче твърдят, че той я е зарязал заради пиянските й изцепки отпреди години. И защото семейството му никак не я одобрявало.

Двамата се запознават през 2017 година. Новината е съобщена от пиара на Джеймс, който обявява връзката им и твърди, че двамата са си много близки и са романтично обвързани. Блондинката потвърждава, а след това дава редица интервюта, в които споделя, че „Джеймс е най-близкият ми човек. Без него не бих се справила с всичко това“.

Бартън успява с помощта на гаджето си да се изчисти от дрогата, пиянските изцепки и дори да рестартира кариерата си. Семейството му обаче явно я счита за недостатъчно добра, тъй като настояват той да се раздели с нея, пише „Дейли мейл“. Официално двамата имат кратка раздяла. „Те са много влюбени, но Миша поиска да се отдалечат за известно време един от друг. Взимат си само кратка почивка, тъй като тя има нужда да се фокусира върху кариерата си“, казват още те.

Очевидно звездата е наистина решена да успее в Холивуд, тъй като след „Ориндж Каунти“ почти не може да се похвали с успешни роли. А самоубийствения образ на Мариса Купър се превърна в нейна роля и в живота. И дори на няколко пъти й се наложи да постъпи в специализирани клиники заради нервното си разстройство.

Миша Бартън се раздели с гаджето си сн. Инстаграм

Миша Бартън се раздели с гаджето си сн. Инстаграм

Приятели на актрисата със загриженост гледат на раздялата с новото й гадже. Звездата е доста депресирана напоследък, но те се надяват да го преодолее и да не потъне в черна дупка, както по-рано.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар