Митьо Пищова се жени за последно!

Гласувайте за статията

Митьо Пищова пак ще се жени – този път за последно!

Митьо мечтае да заживее като нормален човек

Твърдото намерение на застаряващия шоумен e този път нещата най-сетне да бъдат доведени до щастлив край. Щастието за Митьо е да стане баща! “Истински искам да имам детенце”, почти плаче той пред Карбовски. Димитър Маринов – Митьо Пищова, е самотен, болен и беден и иска да бъде обичан, пишат от “24 часа”.

Истина ли е, че сега Митьо върти любов с две жени и размишлява коя от тях да му стане съпруга? Не можем да знаем. Тестът на Пищова е прост: “…която иска да има дете с мен”. Човекът, с чийто живот и приключения се забавлява цяла България, иска да живее като нормален мъж, с жена и детенце. В главата му бъдещото събитие вече е ясно: сватбата ще е в Банско при кръстника му Върбан Даков. Пищова, който е на 58 години, чака от него да му направи сватбата, защото няма пукнат грош. Живее с инвалидна пенсия  от 120 лева и с каквото успее да изпроси от богати хора.

Бурните дни са минало и е време да се кротне! Героичните спомени на Митьо връщат стрелките на времето назад и той разказва как едва е оцелял от два опита да го очистят. Първия път го “поръчали” руснаци, които завлякъл с много пари. Дали му ги да прави хотел в Арбанаси, а той ги профукал за жени и софри. Втори път опитали да го гръмнат с колата му, защото изпял някакви “добри” хора на държавата.

Сегашната ситуация – застаряващ, беден и болен, е хубава единствено с това, че няма за какво да го гърмят! Животът ми свърши! – вайка се Митьо, и признава, че вече за нищо не става. Всеки месец му трябват 480 лева за лекарства, а откъде?!

Вярва ли българинът на тези жалби? Да видим. Всеки предпочита да се весели за сметка на Пищова, да се гаври с мъжкарските му изцепки и наднормените му килограми. Да се превива от кикот, когато Митьо например се препъне и направи жалко салто след като се е изфукал какъв истински самец е. Митьо Пищова е шутът –  когото всички забравят, ако повече не може да ги разплаче от смях. Самотни, болни и бедни хора в България – с лопата да ги ринеш.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар