Смях! ВИЖ как журира Митьо Пищова

Гласувайте за статията

Търновския бизнесмен пак бройка миски

Блазе му на Митьо Пищова! Известният бизнесмен, може и да няма късмет в брака, но за сметка на това много му върви с конкурсите за красота. Мине се не мине, търновския ресторантьор организира по някое състезание. Където се изявява и като съдия.

Ето как журира Митьо Пищова

Ето как журира Митьо Пищова

Проснат удобно на най-близката маса до сцената, с къси панталонки и розова риза, Пищова се поти да избере най-красивата миска в поредния измислен конкурс за красота. Компания му правят още две хубавици, които търновецът е поканил уж да му помагат.

За разлика от него обаче,дами проявиха малко възпитание и не показаха крайниците си на масата. Въпреки че според интернет потребители, гледката би била далеч по-приятна от вида на огромните крака на Пищова проснати на масата.

На бизнесмена, който се има за ВИП персона, обаче не изглежда да му пука особено за възпитание и етикет. Въпреки че се има за известна личност Пищова е последният човек, който може да служи за пример.

„Аз съм шоумен“, коментира себе си Пищова и твърди, че е по-добър дори от Слави. Но, по всичко изглежда, че все още има много да учи – какво е това да правиш шоу и да се правиш самият ти на клоун пред другите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар