април 24, 2024

Митьо Крика ще става баща на близнаци!

https://kliuki.net/kliuki/mityo-krika-shte-stava-bashta-na-bliznaci/136453 Kliuki.net
Митьо Крика ще става баща на близнаци!

„На седмото небе съм! Ще ставам баща на близнаци! Вижте коя е майката!

Митьо Крика ще става баща на близнаци. Очаква се събитието да бъде през месец септември. Тази новина той лично съобщил в интервю за известен български седмичник.

Любимия на всички ни  здравеняк емигрира в Англия преди две години, както се оказа заедно с настоящата си приятелка и бъдеща майка на техните близначета.

Момичето се казва Камелия и е родом от Чепеларе. Връзката й с Крика   била започнала още в България, където преди да емигрират двамата  живеели заедно. После решили заедно да емигрират в Англия.

[caption id="attachment_7242" align="alignright" width="275"]Митьо Крика Митьо Крика е на "седмото небе", защото чака близнаци![/caption]

Бременността на Камелия не била неочаквана, напротив! Заедно с Крика правели опити от две години насам.

Митьо още си спомня за романтичните места на които ходили, за чайовете  за зачеване, които изпили и разбира се специалните пози по време на опитите.

Камелия, нямало да се връща да ражда в България.

Близначетата щели да се родят в Кралската болница в Лондон и така, щели автоматично да станат английски граждани.

Но бъдещите родители не искат да прекъсват връзката на децата с родината ни. И бебетата щели да имат двойно гражданство.

Митьо Крика все още е женен за Нина Никол, но всеки момент очаквали да излезе решението за развод. Въпреки това те щели да си останат  добри приятели.