Митко Рачков без парти за РД (Актьорът чукна 49 вкъщи с Анита и сина си – Снимки)

Гласувайте за статията

Цели 10 години актьорът  мечтае за скромен рожден ден вкъщи с любимата си и сина си

Митко Рачков на 18 септември стана на 49 г. Любимият на публиката актьор за първи път отбеляза рождения си ден без купон.

Комикът признава, че в продължение на десет години всеки път си мечтае за скромен празник в домашна обстановка с любимата жена и Митко-младши. За съжаление до сега вместо в тесен семеен кръг винаги посреща поне по двадесетина човека, предават от 24chasa.bg.

За първи път тази година това се случи. Рачков пусна своя снимка в профила си в Инстаграм като си пожела: „Честит рожден ден на мен!”.

Комикът вчера чукна 49 г, но изглежда по-млад
Снимка: Инстаграм

Веднага след това половинката му Анита Димитрова му се обясни в любов като написа: „Бъди благословен, любов моя! 🎂Пожелавам ти до теб да крачат винаги здравето, мъдростта, силата и вярата! Обичам те! ❤️.

Любимата Анита със сина на рожденика
Снимка: Инстаграм

Последваха пожелания от други приятели и фенове на любимия актьор, които го засипаха с комплименти и са категорични, че изглежда доста млад за годините си.

Анита Димитрова пък пусна стори в социалната мрежа, от което се вижда как са се веселили вкъщи с Митко-младши за рождения ден на баща му.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар