Митко Пайнера: Андреа и Кобрата са заедно, той ме снима с нея! (Вижте как ги издаде)

Гласувайте за статията

Андреа и Кобрата крият, че са се събрали, Митко Пайнера ги издаде

Андреа и Кубрат Пулев отново са двойка. Слуховете, че са заедно се оказаха самата истина. Потвърждението, че са се събрали дойде от шефа на димитровградската продуцентска компания „Пайнер” – инж. Митко Димитров.

В първите дни на новата година той направи официално съобщение на страницата на телевизия „Планета”, с което издаде, че бившите гаджета са стоплили отношенията си и пак са заедно. В обръщението към всичките си фенове Пайнера призна, че с Андреа са си стиснали ръцете и са загърбили тежките думи, които си казаха покрай грозния скандал, който си спретнаха след концерта на компанията му в Пловдив.

Андреа и Митко Пайнера се помириха в присъствието на Кобрата
Снимка: Кубрат Пулев

Но още по интересен е факта, който Димитров разкри, че на срещата им с певицата е присъствал не някой друг, а самият Кубрат Пулев. Продуцентът сподели, че Андреа наистина не е в Пайнер, но ако някой проявява интерес към нейното творчество спокойно може да се свърже с екипа й и да я покани за участие. Като обещава, че няма да има никаква намеса за възпрепятстване от страна на неговата фирма, предават от hotnews.bg.

А за доказателство, че думите му са самата истина Митко Димитров съобщава, че тяхната обща снимка е дело на Кобрата. Който е придружил любимата си на важната среща. Фактът, че Пулев е до своята половинка, а тя не е в компанията на някой адвокат или сътрудник е достатъчно красноречив. Няма съмнение, че бившият й отново е най-важния човек в живота на Андреа. Двамата са били заедно по коледните и новогодишните празници както е редно за хора, които много се обичат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар