Митко Калайджиев заряза Красимира от Фермата. Тя: Смразени сме (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Митко Калайджиев и Красимира от Фермата са се разделили

Втора любовна история от последния сезон на „Фермата” приключи нещастно. След като Красимир сам сподели, че отношенията му със сексапилната Паулина са останали само приятелски, днес стана ясно, че е приключила и връзката между адашката му Красимира и Димитър.

Митко Калайджиев и Красимира от Фермата

Снимка: Фейсбук

31-годишната хубавица влезе в риалити шоуто обвързана, но заради любовта си към Митко през цяла България обяви, че изоставя бащата на детето си. След излизането от предаването Димитър Калайджиев и Красимира Цочева можеха да бъдат видени заедно по светски партита, а в дълго интервю за „Преди обед” обясниха, че пишат нова глава в отношенията си. Двамата дори стартираха общ видео канал, в който пускаха „градивни и смислени видеа”, както ги рекламира Калайджиев.

Зрители обаче останаха разочаровани от лошото техническо качество и не особено интересните теми. Дали този провал или съществува друга причина, но днес бившите влюбени са разделени. Отново в интервю за bTV Красимира лаконично обясни, че отношенията й с Красимир приличат на годишните сезони и в момента те изживяват своята зима, като даде ясно да се разбере, че бившите влюбени са смразени, пише Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар