Митко Динев-младши смени Емануела с Гери Дончева (Двамата за ръка на светско събитие)

Митко Динев-младши смени Емануела с Гери Дончева (Двамата за ръка на светско събитие)
5 (100%) 1 vote

Митко Динев-младши и Гери Дончева се появиха за ръка на родно светско събитие

Богаташкият син Митко Динев даде повод да се заговори за новите му любовни отношения. След като дълго време имаше взимане-даване с фолк певицата Емануела, от която дори има и син, той отново се е насочил към представителка на родния шоубизнес.

Става въпрос за манекенката и бивша телевизионна водеща Гергана Дончева. Тези дни Дончева и Динев-син се появиха под ръка на светско мероприятие, а дефилето им заедно определено се превърна в изненадата на вечерта. Двамата обаче побързаха да се презастраховат от клюки по техен адрес, като заявиха ,че са просто близки приятели.

митко динев

Снимка: Клюки.нет

Колко близки са обаче в действителност е въпрос, на който ще получим отговор при евентуална следваща засечка. Запознати издават, че двамата съвсем не са си безралзлични и хвърлят пясък в очите с твърдението, че нямат нищо по между си.

Те решили, че ако се крият, истината за тях можела по-лесно да излезе на яве, а така когато се появат заедно и кажат, че са приятели, аудиторията би била по-склонна да повярва, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар