Мити на Емануела с втори рожден ден (Кой е най-големият му подарък?)

Гласувайте за статията

Днес синът на Емануела навършва две годинки.

Малкият Мити, плод на приключилата скандално любов на Емануела и Димитър Динев-младши, празнува своя рожден ден. По този повод любящата му майка го поздрави в социалните мрежи. Сигурни сме, че това е една малка част от цялата любов и внимание, в които го дарява с повод и без повод. Певицата разчувства своите почитатели с думите си, които определено са трогателни.

Емануела нарича по-малкия си син с най-милите думи. Нейното „съкровище“ дойде на бял свят на 11 януари 2015 г. Тогава тя е станала най-щастливата майка на света. Мити е сбъднал за втори път нейната най-голяма мечта. Но за нея той е дори много повече от тази мечта. Певицата му пожелава да бъде благословен и да следва целите си, а тя ще бъде винаги до него и ще го подкрепя.

Снощи Емануела не бе на участие и днес ще прекара целия си ден със своя малък рожденик. Няма съмнение, че тя ще направи деня му приказен и незабравим още от сутринта. Със сигурност няма да се мине и без детско парти, на което Мити да се позабавлява със свои приятели. А сега ни остава само да чакаме снимки от празника, на които ще е запечатана усмивката на щастливото дете.

Емануела не веднъж е доказвала, че колкото и да е натоварена, особено откакто е в „Пайнер“, тя не позволява децата й да усещат нейната липса. Тя споделя как минава един неин обичаен ден след участие. Задължително се връща в дома си, независимо в коя точка на страната е пяла. Ляга за няколко часа и след това става, за да направи закуска и да хапне с децата си, пише hotarena.net.

Синът на Емануела е едно щастливо дете

После се отдават на следобедна дрямка, а привечер мама се подготвя за нова изява. Преди да излезе ги приспива и така те почти не усещат липсата й. Именно това внимание и време е най-големият подарък за всяко дете. Емануела не крие, че ползва услугите на детегледачка, но не може и дума да става, че е загърбила майчинските си задължения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар