Мис Силикон 2017 – сбирщина от целулит, провиснала кожа и огромни бедра (Снимки от конкурса)

Мис Силикон 2017 – сбирщина от целулит, провиснала кожа и огромни бедра (Снимки от конкурса)
3.5 (70%) 4 votes

Мис Силикон 2017 събра потресаващо изглеждащи индивиди от женски пол

Мис Силикон 2017 втрещи с подбора на кандидатките

Мис Силикон 2017 ужаси феновете с подбора на кандидатките за титлата. Финалът на като цяло спорния конкурс се проведе за първа година в София и буквално втрещи с подбора на участничките. По всичко личи, че единственото условие за участие е било дамите да имат силикон по себе си. И колкото повече, толкова по-добре.

Всичко останало във визията се оказа без значение. Тъй като голяма част от претендентките бяха с гигантски бедра, провиснала кожа и целулит. Нещо, което не се връзва в конкурс, който промотира външен вид.

Мис Силикон 2017Иначе Виктория Петрова получи титлата „Мис Силикон 2017“. 21-годишната брюнетка е родом от София, а амбициите й са насочени към модната индустрия. Победителката в надпреварата за най-надарена дама има по 420 кубика силикон във всяка една от гърдите си, както и други интервенции.

Заедно с короната, тя получи и ваучер на стойност 5000 лв., който ще дари за благотворителната кауза на конкурса „Аз съм красива“. Кампанията е в полза на момичетата, които са преборили рака на гърдата.

Журито, сбъднало мечтата на Петрова, бе в състав: плеймейтките Ася Капчикова и Маги Бадер и предишните първенци сред силиконките Гергана Райчевска и Джулиана Гани.

Единственият мъж, заслужил правото да оценява общо 20 кг импланти и притежателките им, бе известният като ловеца на бежанци Динко, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мис Силикон 2017 – сбирщина от целулит, провиснала кожа и огромни бедра (Снимки от конкурса)”

  1. Ивета Богданова

    мар. 07. 2019

    Това е пълен ужас

    Reply to this comment

Добавете коментар