Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова: Бившият ми ме биеше! (Всичко за ада – Личен разказ)

Гласувайте за статията

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова обяви, че в продължение на 3 години е била жертва на физически тормоз

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова направи смразяващо разкритие. Пред камерите на Папараци блондинката сподели, че в продължение на 3 години е била жертва на физически тормоз, тъй като бившият й приятел е бил изключително ревнив и й посягал при всяка разпра. Михаела се справила с кошмара благодарение на майка си, на която споделила за ужаса.

Към днешна дата моделката не иска да се връща към този период и е категорична, че иска да помага на други жени в същото положение.

Мис Плеймейт Михаела Тодорова

Снимка: ХотНюз

Нещо повече, Михаела Тодорова се показа като истинска еманципирана жена, като без притеснение обяви, че има секспартньор, който да я задоволява в леглото, но няма сериозна връзка. Блондинката от Казанлък гостува в „Шоуто на Слави” на именния си ден и провокативно подметна на Дългия, че той може да е нейният мъж, чу Hotnews.bg.

Въпреки уверенията на водещия, че сексът трябва да си остане нещо много интимно и лично, тя без притеснение на няколко пъти повтори, че в момента няма истински любим, но това не я лишава от плътски удоволствия.

„Имам секспартньор, но той сега със сигурност ще се обиди, като го обсъждаме толкова”, кокетно обясни Тодорова, но отказа да обясни какви качества притежава нейният секспартньор. Не се съгласи да обяви и името му. „Аз си чакам майстора, в когото да се влюбя”, каза Тодорова.

„Конкурсът за плеймейт е моят, защото съм провокативна и имам какво да покажа”, заяви тя. Тя е категорична, че един ден планира да има семейство и деца, но сега за нея на първо място е ученето. Както Hotnews.bg вече писа, Михаела планира да учи земеделие, за да помага на семейния бизнес в Казанлък, където баща и притежава земя. Сексимацката е категорична, че иска да отглежда зърно и да управлява комбайн.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар