Мис Крокодил пак изригна: Срещу мен имаше организирана анти кампания

Гласувайте за статията

Перничанката заявява, че стои над клюките и интригите

Злощастната „Мис България 2009” Антония Петрова е категорична, че не е скандална личност и се радва на позитивно отношение на хората около нея.

Антония Петрова твърди, че срещу нея е имало анти кампания

Блондинката, която си спечели прозвището „Мис Крокодил” заради купената победа на конкурса за красота (както се твърдеше), споделя пред bliasak.bg, че срещу нея е имало организирана анти кампания.
„Срещам много позитивно отношение, особено от хората, които ме познават и ме виждат на живо. Все повече от хората, с които общувам или които срещам си променят първоначалното впечатление за мен, което са си изградили в следствие на всичко, което се изписа или каза по мой адрес”, хвали се миската пред bliasak.bg и допълва: „Смея да твърдя, че срещу мен имаше организирана анти кампания.”
Мис Крокодил не крие, че в началото й се е искало да отмъсти на хората, които се опитаха да настроят страната срещу нея, но в последствие се отказала, защото е преценила, че няма лоша реклама.
Днес Антония Петрова твърди, че не обръща внимание на клюките и интригите и е над злобата и лицемерието.
„Понякога толкова се изнервям на някакви пълни абсурди, които се пишат за мен, че тръгвам да обяснявам, след което си казвам: „Добре, защо се обяснявам”, споделя блондинката.
Каквото и да казава и върши „Мис България 2009” обаче факт е, че тя е една от най- мразените носителки на престижната титла.
Според по-голямата част от български народ Антония Петрова ще остане в историята на конкурса, като най-грозната „Мис България”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар