Мис Джуки Габриела Радославова с нова любов (Вдига сватба?)

Гласувайте за статията

Габриела Радославова влюбена до уши, вдига сватба?

Най-големите устни на Балканите, са на път да кажат „ДА“ на семейния живот. Мис Джуки Габриела Радославова е влюбена до уши и много, много щастлива.

Това споделя самата блондинка, която е заклет фен на червените и им е вярна до живот. В момента красавицата изживява бурна любов и е много щастлива от този факт. Още повече, че е много вероятно да се види скоро и в бяло.

Новата й любов, по чиста „случайност“ е звезда от ЦСКА. С футболиста Велизар Гълъбов са заедно от началото на лятото, но са луди един за друг. Или поне от тогава хубавата Габи дава гласност на връзката им. Двойката вече живее заедно и очевидно отношенията им са нещо повече от летен романс. Още повече, че не се разделят с любимото й куче — Папи.

Изкусителната Габриела, която стана звезда покрай изявите си с Емил Каменов в общото им риалити, продуцирано от Иван и Андрей, си намери нов мачо. Въпреки шеговитите подмятания, че северозападния мачо и русата Барби може да се влюбят по време на пътуванията си из Европа, когато трябваше да се правят на семейна двойка, между тях се зароди приятелство, но не и романтични искри.

За сметка на това Габриела Радославова не остана дълго сама и през лятната ваканция, най-накрая откри мъж по мярка. Новото й гадже също е блондин, интересува се от футбол, а най-важното е, че е луд по нея.

Преди да тръгне с него, името на красавицата бе свързвано с това на една от звездите на „ЦСКА“, но това бе преди доста време. Към днешна дата русата фурия има нова любов и се носят слухове, че е готова дори да стигне до олтара.

Мис Джуки Габриела Радославова тръгна към олтара?

Мис Джуки Габриела Радославова тръгна към олтара?

Самата Габриела Радославова дава ясни знаци, че идеята за брак не й е чужда. Дали обаче новият й любим ще я отведе в църквата, можем само да предполагаме.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар