Мис България VS Мис Свят (Защо родните кандидатки не печелят световните конкурси?)

Гласувайте за статията

Мис България за пореден път изгуби короната на световна красавица, ето и защо

Мис България за поредна година не успя да грабне короната на мис Свят. Въпреки че българките минават за едни от най-красивите жени в света, родните хубавици не успяват да влязат дори в челната тройка. Последният скандал, който избухна на световен конкурс с българско участие, бе изпращането на Анита Мейзер като „мисис България“, на конкурса „Мисис Вселена“.

Мнозина бяха категорични, че миската може и да има много хубави качества, но несъмнено не притежава нужната визия.

В централата на световните конкурси външния вид е водещ, но освен това кандидатките трябва да притежават още куп умения. Венецуела е превърнала тези състезания в световен бизнес, в който кандидатките се подготвят от малки и то пред очите на цялата страна.

Изискванията към всяка мис Свят са — перфектен външен вид на първо място — нещо, с което част от родните кралици на красотата не могат да се похвалят. Всъщност, фактът, че лягат под скалпела, за да заприличат на фолк звезди, често им проваля шансовете да успеят в състезанията.

Второто качество, което девойките трябва да притежават са социални умения. По време на конкурса те се следят под лупа, наблюдават се социалните им умения, интелектуалните им възможности, както и способността да се справят с различни деликатни ситуации. Кралиците на красотата са посланички на мира по цял свят и затова от тях се иска, да са и великолепни събеседнички и дипломати.

Третото качество естествено е тяхната спортна подготовка. Плуване, бягане, тенис, волейбол — това са само част от дисциплините. Салонните и народните танци също са сред задължените качества,които една мис трябва да притежава.

И накрая, но не и на последно място, мис Свят се избира и по талант. Участничките в конкурса, трябва да пленят журито и с умения. Неслучайно няма мис България, която да носи короната на мис Свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мис България VS Мис Свят (Защо родните кандидатки не печелят световните конкурси?)”

  1. Mattie

    мар. 10. 2017

    Pseudo,E eu cá estarei (espero :)) para lhe renspoder!Olha, que fazes mesmo mal em não visitares os médicos de vez em quando. O cancro é muito mais fácil de tratar quando está numa fase inicial.O meu tinha mais ou menos um ano, quando foi descoberto. E passados 6 anos, ainda por aqui ando.Beijinhos

    Reply to this comment

Добавете коментар