Мис България 2018 Теодора Мудева като дете – пухкавелка в криви зъби и цайси (Вижте я преди – Снимки)

Гласувайте за статията

Мис България 2018 Теодора Мудева е била доста невзрачно хлапе

Стари снимки на новоизбраната Мис България 2018 Теодора Мудева, която бе коронясана на бляскава церемония през изминалата седмица, лъснаха в мрежата.

Красавицата, която наследи титлата от оплюваната си предшественичка Тамара Георгиева, се оказа, че невинаги е била толкова хубава и достойна за миска.

17-годишната бургазлийка била с криви зъби и захапка, което налагало носенето на шини, за да докара холивудската си усмивка, с която пребори конкуренцията на престижния конкурс тази година, писа „България Днес“.

Мис България 2018 Теодора Мудева

Снимки: България днес

Освен брекети Теди, която все още е ученичка, носела и очила с диоптър, а фотоси от миналото й доказват, че момичето прилича по-скоро на отличничката на класа отколкото на кралица на красотата, коментират свидетели на трансформацията й от грозно пате в красив лебед.

Кадър на Мудева от детските й години показва, че тя е била пухкаво хлапе, което обожава животните. Освен с мода младото момиче се занимава със спортни и балетни танци и споделя, че това е нейният начин да поддържа стройната си фигура.

Мис България 2018 Теодора Мудева

Снимки: България днес

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар