Мис България 2018 Теодора Мудева засенчи Тамара Георгиева с визия (Фото от конкурса)

Гласувайте за статията

Мис България 2018 Теодора Мудева събра погледите с естествена хубост и скромност

Мис България 2018 Теодора Мудева ползва градски транспорт, няма корекции по себе си и е фаворит за спечелване на титлата „Мис Свят”. Красавицата печели с естествено излъчване, скромно поведение и умение да танцува, за което може да й завиди и Майкъл Фелпс.

За разлика от повечето миски, Теди излъчва естествена красота и поне за момента няма корекции по себе си. Само преди няколко години тя е била очарователна тийнейджърка, която е имала съвсем нормална за възрастта си визия.

И въпреки, че е носила шини, това по никакъв начин не е засенчило нито усмивката й, нито чара й. Бургазлийката се занимава със състезателни танци и именно на тях дължи идеалната си фигура, пише „Галерия”.

Мис България 2018 Теодора Мудева

Снимка: ХотАрена

Те са причината и да излиза от три години с настоящето си гадже, който също е танцьор. „Момчето до нея е доста талантливо и е също толкова скромно. Прекрасна двойка са заедно”, коментират техни близки.

Много от приятелите им смятат, че ако работата не раздели двамата или Теди не се замае от славата, някой ден могат да станат и истинско семейство.

Друга любопитна подробност за Мудева, която силно я различава от останалите миски е, че тя може често да бъде засечена в градския транспорт, а не във возилото на някой баровец.

Заради всички тези нейни качества, Теди е на път да се превърне в любимка на българите. Особено след като миналогодишната победителка Тамара Георгиева бе оплюта заради корекциите, надменното си поведение и лъскавия си начин на живот. Дори при самото предаване на короната Тамара изглеждаше нелепо с корекциите по себе си и превзетия си вид, в сравнение със скромната и усмихната Теди.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар