Мис България 2017 Тамара Георгиева ужаси с визия (Вижте новата Мис Крокодил)

Гласувайте за статията

Новата Мис България Тамара Георгиева се сдоби и с титлата Мис Крокодил!

Досега за най-грозна Мис България се смяташе перничанката Антония Петрова. Носителката на короната от преди осем години вече може да си отдъхне, защото вече е детронирана от тази позиция. Актуалната миска Тамара Георгиева се превърна в поредната, предизвикала бурни реакции след коронясването си.

В края на миналата седмица бе избрана Мис България 2017. В последните години за тези конкурси се разбира чак след като се обяви победителката. Тази мистерия, съмненията около справедливостта на конкурса и външния вид на Тамара Георгиева отново отприщиха хорския гняв. Софиянката, която се занимава с моден дизайн, триумфира над 20 красавици и ще представи страната ни на конкурса Miss Planet.

Конкурсът Мис България и тази година бе организира от агенция „Интерсаунд“ на Ирина Папазова. И тази година не сe мина без предположения, че победителката се е окичила с короната „по втория начин“. Дори се заговори, че Тамара Георгиева е цакала 20 бона, за да стане „най-красивата българка“. Но тези пари определено не могат да й осигурят комфорт откъм хорското недоволство!

Потребителите на социалните мрежи генерираха хиляди коментари под снимките от конкурса. Според повечето, двете подгласнички на победителката – Йовита Георгиева и Габриела Топалова, са много по-достойни за първото място. Но явно не са били достатъчно богати, за да си го позволят.

В случая с Тамара Георгиева всички се надяват конкурса да е нагласен, а не представите за красота да са се изкривили по този извратен начин. Разбира се, веднага се появиха и съпоставки между новата Мис България и Антония Петрова. Няма спор, че актуалната победителка си открадна категорично и титлата Мис Крокодил, пише blife.bg.

Тамара Георгиева е новата Мис България и Мис Крокодил

Въпреки че е на 24 години, миската изглежда като поне 40-годишна дама с куп не особено успешни подобрения. Големият й нос и огромните устни не се вписват в представите за красота на повечето българи. А намусеното й изражение някак въобще не приляха на една Мис България. Но пък Тамара Георгиева е любовница на по-големия син на Мисис България 2011 Катя Роуз. Може би това в случая е било по-важно от физическите й качества…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Мис България 2017 Тамара Георгиева ужаси с визия (Вижте новата Мис Крокодил)”

 1. Той

  Ное. 24. 2017

  Баххх ма….му. Ма тя мноооо грозна бре !!!!!

  Reply to this comment
 2. Лопес

  Ное. 27. 2017

  Не е крокодил, баба Яга е….не бъркайте животните. И не отнемайте знаковото име на Тоца….. Тази е Тами Ягата накратко.

  Reply to this comment
 3. ВИОЛЕТА ХРИСТОВА

  Дек. 04. 2017

  МИС БЪЛГАРИЯ Е КРАСИВА , ТАКА Я ВИЖДАМ АЗ С ПРЕКРАСНИ СВЕТЛИ ОЧИ И ПРЕКРАСНИ РУСИ КОСИ , ИМА И МНОГО ХУБАВА ЕЛЕГАНТНА ФИГУРА. ТОВА КОЕТО СЕ ПИШЕ Е ТИПИЧНО В БЪЛГАРСКИ СТИЛ , ХОРАТА СИ ИЗБИРАТ И НЕГЪРКИ С НЕГЪРСКИ ЧЕРТИ ЗА МИС И НЕ ГИ ХУЛЯТ ПОСЛЕ. ЗЛОБАТА СИ КАЗВА ДУМАТА У НАС.НЕ МОЖЕ САМО КУКЛЕНСКИ ФИЗИОНОМИИ , ИНТЕРЕСНИ СА ХОРАТА С ХАРАКТЕРНИ ЧЕРТИ НА ЛИЦЕТО.

  Reply to this comment

Добавете коментар