Мис България 2003 Елена Тихомирова се занемари (От някогашната красавица няма и следа – Фото)

Мис България 2003 Елена Тихомирова се занемари (От някогашната красавица няма и следа – Фото)
5 (100%) 2 votes

Мис България 2003 Елена Тихомирова е напълно неразпознаваема след куп пластики

Елена Тихомирова беше сред най-красивите родни миски

Мис България 2003 Елена Тихомирова се занемари тотално. Бившата любовница на Вальо Топлото беше сред най-красивите носителки на престижната корона за най-красива българка, но това вече е в миналото. Към днешна дата Елена е видимо занемарена, а голяма част от хората дори не успяват да разпознаят в нейно лице някога миловидното девойче.

Мис България 2003 Елена Тихомирова преди и сега

Мис България 2003 Елена Тихомирова преди и сега

Лицето на Тихомирова е видимо изморено, а устните на някогашната красавица са като напукани от жажда след месец прекаран в пустинята. Лицето й пък е покрито с някакви странни петна.

По всичко личи, че вече бившата любовница на скандалния Вальо Топлото страда от сериозна липса на средства след раздялата им и това се отразява и на визията й, предават от Hotarena.net. Докато беше с него, тя не се стесняваше да харчи заграбените от данъкоплатците пари, за да живее на широко.

Именно по това време тя си направи доста операции, които допълнително трансформираха лицето й. Миската си ремонтира носа и си уголеми джуките, само и само да се хареса на любовника си.

Освен това тя си сложи и екстеншъни, тъй като никога не е можела да се похвали с особено гъста коса. Резултатът обаче е, че в момента Елена Тихомирова не изглежда по-различно от всяка обикновена златотърсачка. И с тази визия със сигурност няма шанс да спечели какъвто и да било конкурс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар