Мис България Теди Бургазлиева с тайна сватба в САЩ (Снимки от събитието)

Гласувайте за статията

Теди Бургазлиева се омъжи тайно сред жирафи и слонове

След един провален брак, пътуване до Америка и няколко промени в работен план, Теди Бургазлиева откри любовта на живота си. Бившата мис България отново е щастлива, влюбена и се носи на крилете на семейната идилия.

От няколко седмици красавицата е щастливо омъжена за спортния състезател Симеон Иванов. Двойката живее в Лос Анджелис, в слънчево имение, край брега на океана.

Теди е считана за една от най-красивите носителки на титлата Мис България. Красавицата се прочу като модел у нас, но реши да изпробва късмета си и в чужбина. След няколко години на българския моден подиум, тя замина за Америка, убедена, че ще стане звезда. Късметът обаче й изиграва лоша шега и на хубавицата бързо й става ясно, че амбициите й за световен успех няма да издържат.

Красавицата бързо се преориентира към банковата сфера, където става касиера във втората национална банка. Там усетът й за бизнес бързо е забелязан и тя се издига, като започва работа с големи клиенти. Амбициите й обаче се простират по-далеч и тя напуска, за да започне работа в TD Ameritrade в Бевърли Хилс. По това време вече се е разделила с първия си съпруг Александър Младенов – син на треньора Стойчо Младенов.

След няколко неуспешни връзки, Теди най-накрая срещна любовта в лицето на автомобилния състезател Симеон Иванов. Двойката имаше толкова бурна връзка, че дори не изчакаха и година да мине от любовта им, за да се венчаят. Красавицата му каза „Да“ още този юли, след невероятно кратък годеж – размениха си обети едва през април. Събитието се проведе в тесен кръг, а венчавката бе близо до сафари клуб в Малибу.

Теди Бургазлиева каза "Да" на Симеон Иванов

Теди Бургазлиева каза „Да“ на Симеон Иванов

Щастливата младоженка призна, че съпругът й е принц за нея. А Иванов разкрива, че мис България е като сбъдната мечта. Единственото, което липсва на двойката е наследник, но нищо чудно скоро да се похвалят и с това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар