Мис България Тамара Георгиева живее като холивудска звезда (Вижте в какъв лукс се къпе)

Гласувайте за статията

Тамара Георгиева от скоро е миска, но от доста време си живее като истинска принцеса!

За новата Мис България Тамара Георгиева не се знаеше нищо, преди да спечели короната. Но от тогава досега разкритията за нея валят повече и от снега навън. Вече за никого не е тайна, че тя е гадже на Стивън Роуз, сина на красавицата Катя Роуз. Бизнес дамата е шеф на бутика Fashion House и има сериозни връзки в модните среди.

Именно заради тях се говори, че Тамара Георгиева е спечелила по втория начин короната. Щедрата свекърва е цакала крупна сума, за да може синчето й да се хвали, че излиза с една истинска Мис България, а не просто поредната манекенка. Явно Катя си е харесала победителката за своя снаха и дава мило и драго, за да я направи популярна.

Отношенията между Тамара Георгиева и любимият й Стивън са повече от сериозни. Тя живее във фамилния дом в елитния столичен квартал „Драгалевци“. На пръв поглед къщата не е особено голяма и отличаваща се особено от останалите. Но истината е, че на интересното е скрито от хорските погледи. Палатът разполага с огромен двор и голям басейн, около който снаха и свекърва често се припичат.

Мис България не пропуска да си щракне някоя и друга снимка в дома на любимия си. Но сега предпочита тези кадри да не стават публично достояние, за да не си навлича злоба и гняв. А определено има защо! Къщата е обзаведена и оборудване по последен писък на модата и техниката. Полилеите са с камъни Сваровски, а всеки акцент е прилежно премислен и изпипан, пише hotarena.net

Тамара Георгиева е свикнала да живее в лукс

Тамара Георгиева е свикнала да живее в лукс

Разбира се, целият този лукс не се поддържа от собствениците, а от прислуга. Освен къщата в „Драгалевци“, заможната фамилия притежава и не по-малко тузарска в Швеция. Tя е решена в алпийски стил и там Тамара Георгиева и нейният любим обичат да прекарват зимите си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар