Мис България Симона Евгениева жертва на домашно насилие (Още за драмата)

Мис България Симона Евгениева жертва на домашно насилие (Още за драмата)
5 (100%) 1 vote

Мис България Симона Евгениева станала жертва на домашно насилие

Мис България Симона Евгениева е станала жертва на домашно насилие. Или поне това гласят последните клюки около нея. Брюнетката, която още с избора си предизвиква скандала е била обект на тормоз от страна на приятеля си.

Драмата се разиграла в Истанбул, докъдето Симона отскача всяка седмица, за да се види с гаджето си Юджел Изет. Свадата станала заради съмнителна свалка на брюнетката с футболната звезда Мартин Камбуров.

Звездата от Монтана се разделила доста бурно с приятеля си, с когото са заедно от три години. Драмата била последвана и от юмручен бой, а нейни познати се кълнат, че се прибрала в София с доста синини, пише HotArena, позовавайки се на „Уикенд”.

Двойката поддържала дългогодишна връзка, като Симона всеки уикенд лети до Истанбул и се връща в понеделник.

Уговорката на влюбените била, че миската ще получава 20 000 лв месечна издръжка и всякакви удобства, но при положение, че не излиза никъде след 22 часа. Или най-малкото не се забавлява с непознати мъже сама из заведенията.
Познати на двойката твърдят, че миската изглежда е нарушила правилата, а това е стигнало до ушите на гаджето й. Още от летището той я посрещнал бесен, а вечерта се разразил страхотен скандал, след който брюнетката си тръгнала изгонена и насинена от дома му.

„Отрича, но са разделени, а й е спрял и издръжката”, разкриват от обкръжението на Симона Евгениева. Иначе самата миска се хвалеше, че гледа животни и развива животновъдство, при това абсолютно самостоятелно. Явно обаче фермерството не е за нея и е решила да го зареже.

Симона Евгениева жертва на домашен тормоз

Симона Евгениева жертва на домашен тормоз

Що се отнася до слуховете за афера с Мартин Камбуров, зли езици подхвърлят, че вероятно някой ги е видял и е разказал на гаджето й. Ревнивият й приятел пък не закъснял да й поиска сметка, предизвиквайки страшни скандали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар