Мис България Марина Войкова с тайна сватба (Вижте как си каза „Да“ с бившия на Елен Колева)

Гласувайте за статията

Мис България Марина Войкова се омъжи

Горчиво! Марина Войкова се омъжи. Мис България 2015 вдигна тайна сватба с бившия годеник на актрисата Елен Колева. Двамата се венчаха в тесен семеен кръг в София. Церемонията се състоя вчера, а младоженците споделиха само няколко кадъра от специалното събитие.

Булката сияеше в ефирна дантелена рокля, а младоженецът избра тъмен костюм. Младоженците взеха решение да не вдигат пищни тържества, а вместо това предпочетоха скромна и импровизирана сватба. Двойката покани само най-близките си роднини и кумовете, като дори не споделиха и много снимки от празника си.

Марина Войкова и Давид Бонев, се запознаха преди няколко месеца, а искрата помежду им пламна веднага. Младоженците обаче все пак изчакаха около четири месеца преди да си кажат „Да“.

Бонев предложи на любимата си миналата година, на интимна церемония на остров Пукет. Тогава той я изненада с огнено обяснение в любов, с което й поиска ръката.

Марина Войкова, която винаги е била изключително дискретна за личния си живот, тогава първа съобщи за годежа в социалните мрежи. Бонев също, с което сложи край на слуховете, че има все още връзка с актрисата Елен Колева. Както е известно, двамата имаха дългогодишна връзка и дори се говореше за брак. В крайна сметка обаче сватбените планове бързо бяха отменени, а всеки пое по своя път.

Горчиво! Мис България Марина Войкова се омъжи сн. Инстаграм

Горчиво! Мис България Марина Войкова се омъжи сн. Инстаграм

Бонев изглежда е открил сродна душа в лицето на Марина Войкова, а тя е убедена, че той е мъжът за нея. Вече започнаха и първите залози, кога двойката ще се сдобие с дете. Според някои предположения щастливото събитие е станало повод и за тайната им сватба, а според други двамата ще се похвалят с очаквания наследник до края на годината. Пожелаваме на младото семейство много радост и щастие и дълги години щастлив и пълноценен семеен живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар