Мис България Галина Михайлова избрана със скандал (Подробности + Снимки)

Мис България Галина Михайлова избрана със скандал (Подробности + Снимки)
5 (100%) 2 votes

Мис България Галина Михайлова предизвика жесток скандал с избора си

Мис България Галина Михайлова се оказа сестра на Мистър България

Мис България Галина Михайлова предизвика скандал с избора си. Новоизбраната носителка на короната за най-красивата българка се оказа сестра на Мистър България, който беше избран само няколко дена по-рано.

Това не се хареса особено на феновете и те заподозряха, че и двата конкурса са били нагласени.

Мис България Галина Михайлова избрана със скандал

Мис България Галина Михайлова избрана със скандал

Имаше и такива, които обявиха, че Галина не е най-заслужилата претендентка за титлата и е имало доста по-красиви момичета от нея.

Самата церемония се проведе в столичния клуб Ялта, а на нея присъстваха модни и политически експерти и лица от шоубизнеса.

Брат й Калоян Михайлов беше този, който сложи короната върху главата й. Той спечели титлата за най-красив българин само преди няколко дена, а и неговият избор се оказа не по-малко спорен от този на сестра му.

Самата Галина ще представи България на международния конкурс Мис Свят 2016, който ще се проведе във Вашингтон в края на тази година.

Подгласнички на миската станаха Цветомира Иванова, която ще ни представи на Мис Земя, Десислава Харизанова, която ще се яви на Мис Седем континента и Инес Боянова, която ще представя България на Мис Интерконтинентал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар