Мис България Габриела Кирова: Подложих се на адски мъки, за да спечеля корона!

Гласувайте за статията

Новата Мис България Габриела Кирова сподели колко точно е тежка короната.

От събота вечерта си имаме нова Мис България и докато коментарите я определят като най-красивата от десетилетие или пък не толкова достойна, колкото подгласничките си, Габриела Кирова разкри какво й е коствало първото място. Варненката от малка тренира художествена гимнастика, но перфектните й форми на спортист са се оказани недостатъчно перфектни за претендентка за титлата.

Мис България 2016 споделя, че детската й мечта е била да се окичи с короната, но все е изчаквала да поотрасне, за да успее да се справи с отговорностите, които я съпътстват. Така на 23 тя печели „Мис Варна“, а преди два дни и националния конкурс. Зад сълзите й на награждаването се оказва, че се крие не само искрена радост от победата, но и облекчение, че цялото това мъчение е свършило, и то с желание резултат.

Последната една година Габриела Кирова е прекарала в подготовка за конкурса, която включвала стриктен хранителен режим и натоварващи тренировки, благодарение на които да срази всички с визия по бански на лъскавия подиум. И точно това и се случи в събота вечерта. С перфектните си моделски мерки тя срази конкуренцията и остави на второ и трето място две не по-малко красиви дами.

Новата Мис България се просълзи от така желаната корона

Покрай изтощителните диети и режими варненката дори е започнала да се депресира, че не е достатъчно добра за титлата и след толкова години нахъсване короната ще й се измъкне под носа. Сега обаче, когато признанието вече е в ръцете й, Габи няма никакво време да се поглези, защото само след няколко месеца ще ни представи на конкурса „Мис Вселена“, където отново трябва да е в топ форма. Все пак, хората са си го казали – внимавай какво си пожелавай, защото може да се сбъдне. Нали така, Мис България?

gabriela1 gabriela

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар