Мис Англия спасява болни от коронавирус (Красавицата Бхаша Мукерджи заряза подиума заради борбата с пандемията)

Гласувайте за статията

Носителката на титлата „Мис Англия“ от 2019-а година сложи в малкия си джоб родните миски.

Бхаша Мукерджи не само е една от най-красивите жени, които сме виждали на модния подиум, но може и да се похвали с една от най-благородните професии. Очарователната мис Англия е дипломиран лекар и наскоро смело решава да се завърне към професията.  Тя свали короната и облече лекарскта престилка, за да помогне на болните.

Причината се корени в бързото разпространение на коронавирусната инфекция по света. След като COVID-19 безсрамно нахлу във всички страни и още по-безсрамно взема своите жертви, Бхаша без колебание заряза модния подиум. Нуждата от квалифицирани специалисти в извънредната ситуация става все по-осезаема, а красавицата определено има какво да предложи на медицинската общност.

Нейната последна активност се свежда до филантропска дейност в Индия, където тя прекарва повече от четири седмици. Както пише tialoto.bg, в партньорство с организацията Coventry Mercia Lions Club Мукерджи посещава училища и активно дарява канцеларски материали. С финансови средства са подпомогнати и домове за изоставени момичета. Безспорно Бхаша може да се похвали с добро сърце и нестихващо желание да помага.

След престоя си в Индия миската се обръща към ръководството на старата си болница в Източна Англия. В лечебното заведение се забелязва остър недостиг на медицински кадри и бившите колеги на Мукерджи я информират своевременно за това. Така Мис Англия 2019 открито изявява желание да се върне на работа и да бъде на първа линия в лечението на болни, още повече че е специализирала в областта на респираторната медицина. Ангажиментът в Индия приключва и при първата удобна възможност красавицата се завръща у дома. Разбира се, следвайки препоръките на здравните власти, тя остава под карантина. След изтичането на 14-дневния период Бхаша ще се завърне успешно в редиците на лекарите. Успех!

Мис Англия свали короната, ще лекува болни от коронавирус Снимка: Фейсбук

Мис Англия свали короната, ще лекува болни от коронавирус Снимка: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар