Мистър България зад кадър единствено в Club News

Гласувайте за статията

Тази седмица Club News ще се посвети на красивите мъже… и на ангелите. Неделният епизод на предаването ще бъде изцяло посветен на първия роден конкурс за мъжка красота, организиран в национален мащаб –  „Мистър България”. Самият финал на състезанието се състоя преди броени дни, а победителят Мартин Иванов от София ще представи страната ни на „Мистър Вселена“.

Камерата на Club News ще разкрие как премина подготовката и финалът на бляскавото събитие, както и кои са най-актуалните тенденции в мъжкия гардероб през новия сезон. Екипът ще надникне в организацията зад кадър, за да провери как се чувстват участниците и самият победител под светлината на прожекторите. В рамките на неделния ден ще бъдат излъчени интервюта с председателя на журито – „Мистър Испания“ Лобсанг Кастеляно, както и със звездните гости на събитието.

Зрителите на Нова ТВ ще разберат и защо „Мистър България 2012” мина под мотото на благотворителната кауза „Стани ангел сега”. Как „Мис България 2006” Славена Вътова и претендентите за Мистър България 2012 станаха лица на кампанията и как чуждестранният първообраз – движението Angels Fashion се превърна в новата модна религия по цял свят и привлече световни звезди като Шакира и Анджелина Джоли.  Мисията на инициативата е свързана с подкрепа на деца в неравностойно положение, като само за броени месеци тя се наложи в киното, музиката и най-вече в градската култура в световен мащаб.

 

Гледайте Club News – неделя от 8.30 ч. по Нова ТВ, нецензурираната версия веднага след късния филм и всички епизоди – в Nova Play.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар