Мистерия! Алина Кабаева изчезна (Какво се случва с любимата на Путин?)

Гласувайте за статията

Приятелка на гимнастичката проговори за лични й живот

Алина Кабаева изчезна от публичното пространство. От дълго време любимата на руския президент не се е появявала на събитие, нито пък в социалните мрежи. Красавицата не поддържа личен профил.

Спряганата за любовница на Владимир Путин Кабаева не е срещана и по улиците. А изчезването й  се свързва с клюката, че тя е станала тайна съпруга на първия мъж на Русия. Освен това се говореше, че Кабаева е станала майка и на близнаци от държавния глава. Но тази новина не бе потвърдена, но и не бе отречена.

Алина Кабаева и Владимир Путин
Снимка: showbiz.clutch.ua

Нейната приятелка Ляйсан Утяшева, с която двете бяха най-известните гимнастички в Русия през 2000 г скоро разказа какво знае за личния живот на Кабаева. Тя издаде някои подробности, които обаче са твърде малко.

Утяшева сподели, че двете вече не общуват помежду си. Тя обаче каза, че Алина не пропуснала да я поздрави за сватбата й, както и за раждането на децата й. И добавя, че когато отиде на гроба на майка си често вижда оставен букет с цветя с послание „С любов от Алина“.

Ляйсан казва: „Знам, че са оставени от нея, аз друга Алина не познавам.”

Стана ясно, че жената до президента заема важно място в живота му. Но не е свободна да се разпорежда със съдбата си , така както би искала. Това пък са твърденията на астролог, който видя чрез изчисления какво всъщност става с  Кабаева.

Пресата в Русия направи собствено разследване и установиха, че Алина е много по-богата от преди. Нейното имущество сега се оценява на 125 милиарда рубли. По-голямата си част от имуществото си и недвижимостите е получила след като встъпила във връзка с руския президент, предават от showbiz.clutch.ua.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар