Мисис България 2019 крие жесток скандал с Ники Китаеца (Вижте коя е Марина Цветанова – Снимки)

Гласувайте за статията

Мисис България 2019 Марина Цветанова се разделила с бившия на Азис с гръмък медиен скандал

Изненадващи тайни крие новоизбраната носителка на титлата мисис България Worldwide 2019 Марина Цветанова, издават близките й. Едва 27-годишна тя има зад гърба си тежки удари от съдбата, които я амбицират да се бори и да побеждава. Марина изживява кошмарно преждевременно раждане преди 6 г., но лекарите успяват да се преборят за живота на дъщеря й Кристияна, след като бебето изпада в кома.

Преди да се омъжи, красавицата се опитва да сбъдне детската си мечта и през 2010 г. подписва музикален договор с нашумялата тогава музикална компания на Ники Китаеца Real Enterprises. Той става неин продуцент, а сценичната й кариера ударно стартира с псевдонима Марина Риналди. След редица неизпълнени обещания и лъжи, те се разделят с шумен медиен скандал.

Мисис България 2019 Марина Цветанова

Снимки: ХотНюз

Въпреки разочарованието от продуцента, Марина започва да се занимава професионално с пеене в продължение на 2 г. Малцина знаят обаче, че тя е завършила висше образование – специалност “Журналистика” в СУ Св. Климент Охридски с профили телевизия с вътрешна политика и икономика. Освен това перфектно владее английски и испански език, което я превръща в уникат сред носителките на корони.

След бурната си музикална кариера и с диплома на журналист Марина се доказва на още едно поприще – до края на 2017 г. тя е акаунт мениджър “Корпоративни клиенти” в една от големите ни компании за мобилни услуги.

През 2017 г. натрупала опит на сцената и в бизнеса с мобилни оператори носителката на още една награда – Мисис България Топ модел, започва да работи професионално като модел. Най-новата и хрумка е собствена модна линия, която ще представи публично в най-скоро време, пише hotnews.bg.

Снимки: ХотНюз

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар