Мисис България 2017 Ирина Белчева задмина Тамара с коментари (Вижте новата най-красива омъжена дама – Снимки)

Гласувайте за статията

Мисис България 2017 Ирина Белчева се оказа по-обсъждана дори и от Тамара Георгиева

Мисис България 2017 Ирина Белчева е претърпяла грандиозна метаморфоза

Мисис България 2017 Ирина Белчева задмина Тамара Георгиева по коментари! Което си е сериозно постижение. В последните няколко дена Белчева е основна тема на разговор не само в родния хайлайф, но изобщо.

Тя грабва короната „Мисис България Свят 2017“, след като сваля 60 килограма. В предаването на Милен Цветков тя признава, че искала да се хареса и да бъде в добро здраве, а и винаги е била уверена в успеха. Белчева е на 33 години от София. Завършва „Електроенергетика“ и има магистратура по „Бизнес администрация“.

Работила е като електропроектант, а в продължение на десет години е главен експерт в Министерството на енергетиката.

Мисис България 2017 Ирина БелчеваБелчева е щастливо омъжена и е майка на две деца. Преди време обаче красивата дама е тежала 108 килограма. Белчева признава, че натрупването на килограми се дължи на бременностите с двете деца, които са с малка разлика, както и на нездравословни хранителни навици, които имала.

Преди седем-осем месеца започва диета и успява да свали 60 килограма. Решила да отслабне, за да се хареса на себе си и за да се радва на по-добро здраве. След изпробване на различни диети тя смята, че всеки трябва да намери своя индивидуален хранителен режим. Тя обаче отсича, че отслабването е и въпрос на воля и лишения, като е важна и мотивацията, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар