Мир ли? Принц Уилям: Дядо завеща да следваме задълженията си! (Вижте как се заяде с Хари)

Гласувайте за статията

Дори смъртта на дядото на принцовете няма да ги помири

Принц Уилям и принц Хари едва ли някога ще се помирят. Поданиците се надяваха, че пред ковчега на херцога на Единбург братята ще заровят томахавките и ще се сдобрят.

Оказа се обаче, че това е кауза пердута и сдобряването на принцовете е мираж. Най-големият син на Чарлз изрази дълбоката си скръб  в социалната мрежа и написа в Инстаграм, че дядо му много ще му липсва.

Но в изявлението си херцогът на Кеймбридж индиректно намекна на брат си, че отказването му от задълженията като кралски висш служител на монархията е в разрез в завета на дядо му и продължава да не одобрява абдикацията му в чуждата страна.

И това личи от думите на Уилям, който казва: „Целият вековен живот на Филип бе определен от това да служи на страната си, на Общността на нациите, на съпругата си – кралицата, както и на нашето семейство” –написа Уилям и допълва – „Дядо би искал всички да продължим да изпълняваме задълженията си.”, предават от dariknews.bg.

Принц Филип с правнука си принц Джордж
Снимката е дело на херцогияната на Кеймбридж

Внукът на Елизабет II отдаде почитта си към дядо си на фона на интересно фото на Филип с правнука му принц Джордж, а в посланието още пише за щастието, че децата му са имали такъв прадядо и ще си спомнят как е идвал да ги вземе с каретата, неговото уникално чувството за хумор и приключенския му характер, намеквайки на брат си, че неговите деца няма да имат привилегията да имат спомени от Филип.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар