Миро на Златка си прибра джипа със скандал (Вижте как я унижи заради новия й)

Миро на Златка си прибра джипа със скандал (Вижте как я унижи заради новия й)
5 (100%) 1 vote

Миро на Златка си взе джипа след като разбра за новия й

Миро на Златка с прибра джипа. Бащата на детето на плеймейтката побеснял, след като разбрал, че тя си е хванала нов любовник, вместо да се грижи за сина им. И съвсем естествено, я е свалил от лъскавия Мерцедес за над 120 бона, който щедро й беше оставил.

Той си е прибрал автомобила в началото на май, когато е разбрал за новия й любовник Галин Гочев, писа „Таблоид”.

Обявената за Майка на 2016 година плеймейтка само за ден останала без транспорт, но новото й гадже бързо й дал ключовете от неговия „Рейндж Роувър”. В момента бургазлийката шпори по морските улици именно с него.

Златка Димитрова

Снимка: ХотАрена

С Недев силиконовата красавица живя 6 години на семейни начала и го дари със син в края на 2016 г, но идилията им не трая дълго и около коледните празници на 2017 г. Миро я прокуди от дома си в столичния квартал „Банкя”. Димитрова се върна в родния Бургас, като дълго отричаше за раздялата с бащата на сина си. Тя споделяше в социалните мрежи само свои снимки и никъде не присъстваше любимият й. Въпреки раздялата, двамата са поддържали прилични отношения заради наследника им, а Миро давал щедра издръжка.

Отделно бизнесмена я остави да ползва джипа, който й подари – последен модел „Мерцедес”. Идилията обаче секна преди 2 месеца, когато разбрал, че вече бившата му има афера с плейбоя от бургаското село Гудово Галин Гочев.

Бесният едрогабаритен Миро бързо запалил колата си и пристигнал в Бургас да търси сметка на Черната Златка. Той не й простил, че си развява байрака по млади мъже, вместо да гледа сина им. Ядосан, си взел автомобилното бижу, което й подари само преди година. „Имаш си ново гадже, той да ти даде кола”, справедливо отсякъл той. Джипът бе единственото, което остана на плеймейтката от връзката й с богаташа, който според слуховете има известни финансови затруднения, но в никакъв случай не може да мине за беден.

Бургазлийката все пак сама призна, че има връзка с автомонтьора и собственик на автомивка Галин, като подели кадър, на който се прегръща с новия си любим. Той е в гръб, но е видно, че това не е бащата на детето й. Автомонтьорът пък добави няколко общи снимки, за да няма съмнения, че са заедно.

Както „Таблоид” писа в предишния си брой, новият на Златка има дете от предишна връзка, а когато се е запознал с брюнетката, е имал отношения с нейната колежка – плеймейтка Глория Аенска. Той се разделил с нея заради Златка Димитрова. Последната вече е запознала сина си Миро с новия си приятел и смело вози детето в джипа на любовника си. Според слуховете, двамата даже живеят заедно в обща квартира в Бургас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар