Миро на Мария и Вая с развод по взаимно съгласие (Бившата съпруга коментира сватбата – Нови снимки)

Миро на Мария и Вая с развод по взаимно съгласие (Бившата съпруга коментира сватбата – Нови снимки)
4.5 (90%) 2 votes

Бившата половинка на третия съпруг на певицата с кратък коментар за сватбата

Фолк звездата Мария, която от вчера се подвизава официално като госпожа Соколова най-сетне може да си отдъхне, че успя да се омъжи за възлюбения си.

Сватбената церемония на фолкаджийката премина в тесен кръг и без булчински одежди. Но Мария не пропусна да се похвали в Инстаграм със стори от бутиковото тържество , което било в много тесен приятелски кръг и на него присъствали кумовете на младоженците.

Сватбата на певицата може да е в тесен кръг, но цветна и красива

Бившата съпруга на бизнесмена Вая била потърсена за коментар от „България днес и за изданието тя е казала: „Разведохме се по взаимно съгласие, но повече нищо няма да коментирам.”

Пред своите приятелки зарязаната блондинка споделила, че отначало нямала намерение да се развежда. Надявала се увлечението на Мирослав по чалгаджийката бързо да премине.

Оказало се обаче, че той решил да продължи живота си с Мария и Вая не иска да му пречи на щастието. Тя чакала повече от една година бащата на децата й да се осъзнае, но след като разбрала, че няма връщане назад го пуснала и тя ще продължи напред заради наследниците си.

Естествено, Миро ще обезпечи живота на сина и дъщеря си и ще полага грижи за тях докато пораснат, предават от hotnews.bg. А според слуховете той винаги е бил грижовен татко.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар