Миро и Златка с второ бебе след загубата на първото!

Гласувайте за статията

Миро и Златка отново искат да си имат бебе

След драматичната загуба, в края на бременността, на дългоочакванато си първо дете, Миро и Златка решават да пробват отново за бебе. Самата плейметка споделя огромното си желание да има дете. Това е и най-голямата й мечта в момента.

Миро и Златка

Миро и Златка отново искат да си имат бебе

Само да припомним колко тежко изживя Златка преждевременната загуба на първото си дете. По-късно, за свое успокоение, реши да приеме, че всичко което й се е случило е дело на съдбата, която изпраща тежки изпитания на силните хора и затова трябва да се примири.

Но сега отново се е върнала към мечтата си за дете като с Миро са решили, за да не предизвикат съдбата, да не пришпорват нещата. Навярно ще изчакат около тридесетина дни, преди двамата да започнат да действат за бъдещ наследник.

Миро и Златка

Двамата мечтаят за близнаци

А съвсем скоро зложелателите на Миро и Златка ги разделяха. Упорито се понесе слухът, че Миро се е върнал окончателно при първата си жена и сина си и дори не иска да се вижда със Златка Димитрова. Другият вариант пък го събира от време на време с плейметката, но без сериозни ангажименти от негова страна към нея. А самата Златка много страдала от ситуацията, затова си мълчала.

Разбира се, плейметката натри носовете на зложелателите си и опроверга нелицеприятните слухове за себе си във Фейсбук. Тя сподели с гняв, че не оправдава такива непроверени писания и потвърди, че с Миро са заедно и щастливи.

Тогава, за някои признанието й им се видя показно, но сега с това твърдение, че заедно двамата работят отново за дете, опровергават зложелателите си. И дори Миро и Златка отиват по-далече в мечтите си, иска им се да си имат момиченце, но най-добре ще е да са близнаци, момче и момиче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар