Миро ОСТАВА със Златка

Гласувайте за статията

Гаджето на плеймейтката не смята да я зарязва

Гаджето на плеймейтката Златка Димитрова не смята да я зарязва. Половинката на певицата споделил, че продължава да изпитва топли чувства към нея. Въпреки че Златка се обясни в любов пред цяла България на бившето си гадже Багата, женения приятел на моделката споделил, че не смята да се разделя с нея.

Гаджето на Златка остава с нея

Гаджето на Златка остава с нея

Дори прочувственото писмо, което Злати прочете пред цяла България не отказало бизнесмена. Пред свои приятели той споделил, че за него чувствата й към Багата са съвсем нормални и няма да я зареже въпреки тях.

Близки до Миро издават, че женения бизнесмен споделил, че мнението му за Златка не са се променили, нито чувствата му, пишат от bliasak.bg. Той се чувствал съвсем удобно да дели живота си с нея и жена си, затова не му пречели чувствата, които Златка изпитва към Багата.

Отношението му изненада мнозина, тъй като според форумци малко мъже биха понесли да ги правят за смях пред цяла България. От друга страна се появиха и предположения, че той не ревнува Златка, тъй като не изпитва чувства към нея.

Самата моделка също изглежда е преодоляла настоящето си гадже. И въпреки че той не смята да я зарязва, тя сподели, че не желае да бъде втора цигулка в живота му и ще проведе сериозен разговор за съвместното им бъдеще, веднага щом излезе от Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар