ОФИЦИАЛНО! Миро на Златка ЗАРЯЗА жена си

Гаджето на плеймейтката окончателно се раздели със съпругата си

Златка Димитрова получи най-желания коледен подарък. Красавицата окончателно разведе гаджето си Миро със съпругата му. Плеймейтката, която вече два месеца се жалва, че любимият й не желае да се освободи от брачните обети вероятно е на седмото небе от щастие – най-после любимият й Мирослав заряза жена си и избра нея.

Миро на Златка заряза жена си
Миро на Златка заряза жена си

Защо на бизнесмена му трябваше толкова време да скъса със семейството си, така и не стана ясно за Златка. Моделката сподели, че според нея, не е честно гаджето й да лъже по този начин жена си. За самата Златка обаче не бе проблем да тръгне с женен мъж. Който според нея не е бил отговорен като се опитвал да постъпи правилно и да запази семейството си, пишат от hotnews.bg.

„Не смятам, за съжаление, че това, което той прави, е някаква отговорност.“, каза Златка дни след напускането на „ВИП Блазър“. Плеймейтката тогава сподели пред „Блясък“, че не разбира защо Миро няма смелост да сложи край на отношенията със съпругата си, от която има дете. „Той ми каза: „Аз съм отговорен, имам дете“. Но аз не знам, не си го обяснявам. Не мисля, че той постъпва добре и спрямо жена си, защото това, на което я подлага, не е ОК“, коментира тогава Златка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.