Миро на Златка Димитрова луд по новата плеймейтка: Нора е супер! (Вижте реакцията на Злати)

Миро на Златка Димитрова луд по новата плеймейтка: Нора е супер! (Вижте реакцията на Злати)
5 (100%) 1 vote

Мъжът на Златка Димитрова явно е виден ценител на плеймейтките!

Покрай разразилия се скандал с новата мис Плеймейт Нора Недкова, Златка Димитрова не пропусна да вземе позиция по въпроса. Докато повечето мнения към тазгодишната победителка са негативни, а съмненията, че надпреварата е нагласена не стихват, бившата победителка изненадва взе нейната страна.

И не само Златка Димитрова, но и нейният любим Миро е на мнение, че Нора е била най-достойната за титлата Мис Плеймейт. Красивата майка бе част от журито на еротичната надпревара и разкрива, че е гласувала именно за Недкова. А сега няма намерение да се отмята от мнението си. Още повече, че има подкрепата на най-близкия си човек.

Мирослав принципно няма навик да се изказва по подобни въпроси. Но този път направи изключение заради палавата Нова. Мъжът на Златка Димитрова е категоричен, че Нора е трябвало да спечели и няма две мнения по въпрос. „Тя е най-нахалната, най-красивата и най-амбициозната“, споделя той пред „България днес“.

Златка Димитрова и Миро симпатизират на скандалната Нора

Златка Димитрова и Миро симпатизират на скандалната Нора

Явно Миро си е харесал новата Мис Плеймейт и не се срамува да го признае публично и пред майката на сина си. А Златка Димитрова е далеч от идеята да го ревнува на Нора. Все пак, нейната слава на еротичен модел вече е далеч в миналото и сега гради коренно различен образ. Пък любимият й нищо чудно следващата година също да се влее в редиците на журито на конкурса. И без това не е безразличен към участничките!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар